Bettina Ulsø

Mor til Jonatan på 11 år og Josefine på 10 år. Jeg blev færdiguddannet som pædagog i 2006 og har indtil jeg blev mor, arbejdet som støttelærer og billedkunstlærer på Humlebæk skole. Derefter valgte jeg at være hjemmegående i 4 år indtil begge mine børn startede i Rudolf steiner børnehaven i Humlebæk. Efterfølgende arbejdede jeg primært som støttelærer og billedkunstlærer.

Jeg har gennem årene været meget indspireret og betaget af den pædagogik, rytme og kreativitet som Rudolf Steiner institutionerne indebærer og startede derfor sidste  år som vikar i Småbørnshaven, samt i Rudolf steiner vuggestuen i Kvistgård. Her blev jeg rigtig glad for at arbejde med de helt små børn og er nu fra august startet fast i Småbørnshaven. 

Kirsten Dannevang

Marianne Elvi Wandborg

Mor til et barn som nu er voksen. Jeg blev færdiguddannet som Rudolf Steiner pædagog i 1991. Jeg har altid haft en interesse for børn og unge med særlige behov. Har gennem flere år arbejdet med udviklingshæmmede og har selv haft plejebørn med forskellige udviklingsforstyrrelser. I 2007 tog jeg videreuddannelse på Marjatta indenfor specialpædagogik. Fra 2001 - 2016 har jeg sammen med Kirsten Dannevang ledet Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk. Jeg har undervist på Rudolf Steiner seminariet i børnebetragtninger, forældresamarbejde, årstidsfester samt almen pædagogik.


Om at blive til liv:

"Antroposofien må blive til liv i mennesket og ikke stivne ved at være en lære. Men til liv kan kun det blive, som stadig påvirkes af livet."

Sofus Bowall Sevel

Mor til tre børn, der alle er voksne. Jeg blev færdiguddannet som Rudolf Steiner pædagog i sommeren 2017, og er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvilket jeg arbejdede som i 14 år, inden jeg i en del år valgte at være hjemme hos mine børn, da min mand fik et job med en hel del rejseaktivitet. Da det var tid til at starte op på arbejde igen, kunne jeg mærke at det var tid til at skifte spor, og skæbnens uransagelige veje førte mig til Rudolf Steiner Børnehaveseminariet i Charlottenlund, hvor jeg havde tre helt fantastiske år, og nu har et arbejde, som giver den store glæde at kunne være med til at give børn en god og tryg hverdag fuld af nærvær, glæde og omsorg. Ved siden af arbejdet i Småbørnshaven har jeg taget en treårig uddannelse til kunstterapeut.Jette Lykke

Jeg er mor til 3 voksne børn. Jeg blev færdig uddannet som Rudolf Steiner pædagog 1992. Jeg har igennem flere år arbejdet inden for det special pædagogiske område, bla. på døgninstitutioner for udviklingshæmmede børn og unge. Børn med særlige behov har altid ligget mit hjerte meget nært.I år 2000 blev jeg leder af Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk og fra 2001 – 2016 delte jeg denne lederstillingen med Mia Busekist. Igennem årene har jeg ligeledes, sammen med Mia Busekist haft forskellige undervisningsperioder på Rudolf Steiner Børnehaveseminariet. I 2018 stoppede jeg som leder i R. S. Børnehaven i Humlebæk for at have et års orlov. 1 August 2019 startede jeg her i Småbørnshaven.

Jeg er mor til 3 voksne sønner.

Jeg er uddannet pædagog,

og har gennem mange år beskæftiget med Stiener pædagogiken både professionelt og privat.

Derudover har jeg arbejdet med børn og unge med særlige behov gennem mange år.

Jeg glæder mig nu over at være en fast del af Småbørnshaven og være med til at skabe glæde, nærvær og en sund dejlig hverdag for jeres børn.

Mia Busekist

Jeg hedder Sofus jeg er 20 år.

I sommeren 2023 blev jeg student  fra Rudolf steiner skolen i kvistgård. Jeg elsker at være kreativ og så elsker jeg at være i selvskab med børn! Glæder mig til at lære jer alle sammen at kende!!